Skip to content Skip to footer

Facilități și Servicii

Fii un oaspete într-o locație conectată cu natura!

Cazare

Bucurați-vă de un refugiu confortabil și rafinat unde relaxarea devine arta. La Domeniul Girbea, ne străduim să vă oferim mai mult decât o cameră pentru odihnă. Camerele noastre reprezintă sanctuare de relaxare, decorate cu atenție la detalii pentru a vă răsfăța simțurile. De la lenjeria de pat moale și până la priveliștea panoramică, fiecare element vă aduce confort și liniște, garantându-vă o experiență de neuitat.

Restaurant

Restaurantul nostru este o călătorie culinară în care aromele excepționale se îmbină armonios cu atmosfera elegantă. Cu un meniu variat care satisface cele mai pretențioase gusturi, fiecare masă devine o experiență de neuitat. De la preparate tradiționale autentice până la reinterpretări inovatoare, fiecare masă este o festivitate pentru simțuri.

Teren de sport și loc de joacă

La Domeniul Girbea, vă punem la dispoziție un teren de sport și un loc de joacă pentru a vă bucura de activități recreative în aer liber. Un teren excelent pentru amatori de sport și un loc de joacă minunat pentru cei mici.

Foișoare și hamace

Înconjurați-vă de natură într-un cadru relaxant oferit de foișoarele și hamacele noastre. Aici, vă puteți relaxa în confort și liniște, sub cerul senin sau umbra copacilor. Este locul perfect pentru a vă destinde cu o carte bună sau pentru a contempla frumusețea naturii înconjurătoare. O oază de relaxare care vă invită să vă deconectați și să vă regăsiți echilibrul.

SPA

Intrarea în spa-ul nostru este intrarea către o lume de relaxare și rejuvenare. Aici, vă puteți elibera de stresul zilnic și vă puteți îngriji mintea, trupul și sufletul. Cu o gamă variată de tratamente și masaje personalizate, experții noștri vă vor ajuta să vă recăpătați vitalitatea și echilibrul. Într-un mediu plin de liniște, lumânări parfumate și muzică relaxantă, veți redescoperi simțurile și veți părăsi spa-ul cu o stare de bine profundă și revigorantă. Este o experiență pe care nu vreți să o ratați.

A Frame

La Domeniul Girbea, vă așteaptă cazarea în spații de tip A-Frame, reprezentând o experiență unică în mijlocul naturii. Aceste cabane cochete oferă confort și intimitate, fiind perfecte pentru o evadare relaxantă într-un cadru pitoresc.